Bereiding
- Breng het water aan de kook en los hierin de bouillontablet op.
-
Doe de couscous in een kom, schenk de bouillon over de couscous en roer dit met een vork er door. Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het in snippers.
-
Maak de rest van de groente schoon. Snijd de paprika in stukken en de courgette en aubergine in dunne plakken.
-
Fruit de ui en de knoflook met ras el hanout en het komijnzaad in 1 eetlepel olie zacht. Bak de paprika mee.
-
Meng dit door de couscous.
-
Bestrijk de plakken courgette en aubergine met een beetje olie en grill ze in een grillpan gaar.
-
Bestrijk de stukken vis met een beetje olie en strooi er wat ras el hanout over.
-
Grill de vis in enkele minuten gaar.
-
Meng de groente door de couscous en leg de stukken vis erop.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.