Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Was de courgettes en snijd ze in blokjes.
-
Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie.
-
Voeg de blokjes courgette, aardappel en wat peper toe en schenk er 250 ml water bij.
-
Breng dit aan de kook en laat de courgettes en aardappel in 10 minuten gaar worden.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Laat de soep weer heet worden.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Roer de zalm door de soep en maak de soep op smaak met dille. Geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.