Bereiding
- Snijd de tofu in blokjes.
-
Meng de sojasaus erdoor en laat dit afgedekt in de koelkast een uur marineren.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet en gedroogd zeewier tegen de kook aan. Laat het 15 minuten weken tot het zacht is.
-
Verwijder het stukje zeewier.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Was de groente.
-
Snijd de paprika's in blokjes, de bleekselderij in boogjes en de prei in ringen.
-
Verwarm de olie en pers de knoflook erboven uit.
-
Fruit de knoflook en de gember tot het gaat geuren.
-
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
-
Voeg de paprika, bleekselderij en prei toe en laat de groente bijna gaar worden.
-
Doe de tofu, mais en de noedels in de soep en laat dat gaar worden.
-
Druppel de sesamolie op de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.