Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de kool in repen.
-
Schil het stukje gemberwortel.
-
Fruit de ui in de olie glazig. Rasp de gemberwortel boven de pan.
-
Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee.
-
Voeg de ketjap toe en warm het geheel goed door.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen en maak er met de hete melk en wat peper een puree van.
-
Serveer de Chinese kool met de aardappelpuree en strooi de cashewnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.