Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in blokjes.
- Maak een marinade van de cajunkruiden en olie.
-
Schep de helft van de marinade door de aardappelen en verdeel op een bakplaat.
-
Bak de aardappelen 10 minuten. Schep na 5 minuten een keer om.
-
Snijd de kipfilet in repen, meng de rest van de marinade erdoor en was je handen.
- Verdeel de kip naast de aardappelen op de bakplaat en bak in de oven 5 minuten.
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Strooi de ui over de aardappelen en kip en bak nog eens 5 minuten.
-
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
- Maak de appel schoon en snijd in plakjes.
- Meng de appel met de rozijnen door de spruitjes.
-
Serveer de spruitjes bij de kip met aardappelen.
Variaties
Liever vega? Vervang de kip door vegetarische kipstukjes of kikkererwten.
De cajunkruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.