Bereiding
- Breng het water aan de kook en los het stukje bouillontablet erin op.
-
Doe de bulgur in een kom en schenk de bouillon erover. Roer dit goed door en laat het afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden. Kook de sperziebonen in wat water 10 minuten beetgaar.
-
Giet de bulgur af en laat afkoelen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in dunne ringen.
- Was de citroen. Rasp wat van de schil en pers de citroen uit.
-
Meng de sperziebonen, bosui, tomatenblokjes en olijfolie door de bulgur.
- Breng op smaak met de geraspte citroenschil, gemalen komijn, peper en het citroensap.
-
Was de sla en dep droog.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bedek een schaal met slabladen en schep de bulgursalade erop. Garneer de salade met de cashewnoten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.