Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak de prei en de bleekselderij schoon. Snijd de prei in smalle ringen en de bleekselderij in boogjes.
-
Fruit de prei en de bleekselderij in de helft van de olie zacht.
- Voeg kurkuma en komijn toe en bak dit zacht mee tot dit gaat geuren.
-
Voeg de doperwten toe en stoof ze 2 minuten mee. Laat de gronte afkoelen.
-
Was de ijsbergsla en snijd in smalle repen.
-
Was de radijs en snijd in vieren.
-
Maak een salade van ¾ van de ijsbergsla, de radijs en een dressing van azijn, de rest van de olie en peper.
-
Pel de eieren en hak ze in stukjes.
- Roer door de geroerbakken groente de yoghurt en stukjes ei.
-
Snijd de bollen open en beleg ze met de ijsbergsla. Schep de eiersalade erin. Serveer de ijsbergsalade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.