Bereiding
- Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Pel de ui en snijd fijn.
-
Snijd de burgers in repen.
-
Fruit de ui in de helft van de olie glazig. Bak de reepjes burger kort mee.
-
Voeg de tomaat toe en smoor het geheel 5 minuten. Breng op smaak met peper.
- Was de rucola en laat goed uitlekken.
-
Was de komkommer en schaaf in plakken.
-
Maak de radijs schoon en snijd in plakken.
- Was de basilicum en snijd fijn.
-
Meng de rucola met de komkommer, radijs en basilicum en breng op smaak met de rest van de olie en wat citroensap.
-
Beleg de broodjes dik met de groente en schep de burgerreepjes erop.
-
Serveer de rest van de salade ernaast.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger
in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of
lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.