Bereiding
- Was de paprika's en snijd ze in halve reepjes.
-
Was de komkommer en snijd hem in plakjes.
-
Was de tomaat en snijd hem in stukjes.
-
Doe de komkommer en tomaat samen met de sla in een kom.
-
Maak het teentje knoflook schoon en hak het fijn.
-
Was de peterselie en snijd het fijn.
-
Voeg de knoflook, peterselie, peper, kwark en fritessaus toe aan een kommetje en roer goed.
-
Maak een kruidenmix van het knoflookpoeder, komijnzaad, paprikapoeder, kaneel en gemalen koriander.
-
Snijd de kipdijfilet in reepjes en meng de kruidenmix erdoorheen.
-
Verhit de olie in de pan en bak de kipfilet 5 minuten.
-
Voeg de paprika toe en bak 10 minuten.
-
Warm de pita's op in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de pita's voor iets minder dan de helft open en vul ze met het shoarmamengsel, de rauwkost en de knoflooksaus.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine en gerookte zalm het etiket.
Ingrediënten over?
Kwark over? Bewaar de kwark maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik een schone lepel om wat uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Gebruik het voor het deeg van deze topper: preitaart!