Bereiding
- Maak de bosuitjes en sperziebonen schoon. Snijd de bosuitjes in ringen en breek de sperziebonen eenmaal.
-
Snijd of knip het ontbijtspek in reepjes.
-
Bak de reepjes spek in de margarine zacht. Bak het gehakt mee gaar en rul.
-
Fruit de bosuitjes kort mee.
-
Voeg de sperziebonen toe met wat water en smoor de sperziebonen ca. 10 minuten.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Spoel de flageolets af in een zeef.
-
Doe de flageolets, de tomatenblokjes en de champignons bij de sperziebonen en stoof de groente in enkele minuten verder gaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.