Bereiding
- Spoel de kidneybonen in een zeef af en laat uitlekken.
- Pel de knoflook en pers uit.
-
Maak een dressing van azijn, een scheutje water, de olijfolie en knoflook. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de kidneybonen.
-
Maak de andijvie schoon en laat de groente goed uitlekken. Snijd in smalle repen.
-
Snijd de gegrilde paprika's in repen.
-
Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren.
- Maak de appel schoon en snijd in smalle partjes.
-
Meng de groente en de partjes appel door de kidneybonen en verkruimel de geitenkaas erboven.
-
Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.