Bereiding
- Spoel de kidneybonen in een zeef af en laat ze uitlekken.
-
Maak een dressing van wat azijn, wat water, de olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper. Meng de dressing door de kidneybonen.
-
Maak de andijvie schoon en laat de groente goed uitlekken. Snijd de andijvie in smalle repen.
-
Snijd de gegrilde paprika's in repen.
-
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren.
-
Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in smalle partjes.
-
Meng de groente en de partjes appel door de kidneybonen en verkruimel de geitenkaas erboven.
-
Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Gegrilde paprika:
Bewaar gegrilde paprika’s na het openen van de verpakking nog maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik een schone vork om ze uit de verpakking te nemen, dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Gegrilde paprika is ook lekker op een crostini met sardientjes.