Bereiding
            
                - Spoel de kidneybonen in een zeef af en laat uitlekken.
 - Pel de knoflook en pers uit.
 - 
Maak een dressing van azijn, een scheutje water, de olijfolie en knoflook. Breng op smaak met peper.  Meng de dressing door de kidneybonen.
 - 
Maak de andijvie schoon en laat de groente goed uitlekken. Snijd in smalle repen.
 - 
Snijd de gegrilde paprika's in repen.
 - 
Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren.
 - Maak de appel schoon en snijd in smalle partjes. 
 - 
Meng de groente en de partjes appel door de kidneybonen en verkruimel de geitenkaas erboven. 
 - 
Serveer het brood erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.