Bereiding
- Snijd het vlees in blokjes en was je handen. Bestrooi het vlees met de goulashkruiden.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Bak het vlees in de hete margarine lichtbruin. Bak de ui en de knoflook mee.
-
Voeg de boerenkool en de tomatenblokjes toe. Stoof in 25 minuten gaar.
-
Spoel de kapucijners af en schep door het groentemengsel. Warm het geheel goed door.
- Breng het gerecht op smaak met peper.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.