Bereiding
- Snijd het vlees in blokjes en was je handen. Bestrooi met de goulashkruiden.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Bak het vlees in de hete margarine lichtbruin. Bak de ui en de knoflook mee.
-
Voeg de boerenkool en de tomatenblokjes toe. Stoof in 25 minuten gaar.
-
Spoel de kapucijners af en schep door het groentemengsel. Warm het geheel goed door.
- Breng het gerecht op smaak met peper.
Variaties
Liever vegetarisch? Vervang het vlees door vegetarische roerbakreepjes, blokjes tofu of tempé of voeg extra kapucijners toe.
De goulashkruiden kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.