Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in stukken.
- Kook de aardappelen in weinig water met de boerenkool erop
- in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de uien en snijd in halve ringen.
- Bak de uien met wat peper zacht in de olie.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen en boerenkool met de hete melk en wat peper. Schep de uien erdoor.
-
Strooi de hazelnoten erover.
Variaties
Gebruik in plaats van 600 gram verse boerenkool 400 gram boerenkool uit de diepvries.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.