Bereiding
- Was de aardappelen en prik er met een satéprikker enkele gaatjes rondom in.
-
Leg de aardappelen op een bord in de magnetron en laat op 700 watt in 6-8 minuten gaar worden. Keer ze halverwege de tijd een keer om.
-
Laat de aardappelen nog enkele minuten nagaren. Controleer of ze gaar zijn door er met een vork in te prikken.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Meng de yoghurt met de bieslook tot een sausje.
-
Kook de eieren hard in 8-10 minuten.
-
Wrijf 1/3 van de walnoten fijn en hak de rest grof.
-
Was de citroen en knijp het sap uit.
- Schil de sinaasappel en snijd in stukjes. Vang het sap op.
- Maak van het sinaasappel- en citroensap met de fijngewreven walnoten, olie en peper een dressing.
- Snijd de rode bieten in kleine blokjes.
-
Meng de dressing en de partjes sinaasappel erdoor en strooi de gehakte walnoten erover.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Serveer de aardappelen met het yoghurtsausje en de parten ei bij de bietensalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.