Bereiding
            
                - Was de aardappelen en prik er met een satéprikker enkele gaatjes rondom in. 
- 
Leg de aardappelen op een bord in de magnetron en laat op 700 watt in 6-8 minuten gaar worden. Keer ze halverwege de tijd een keer om. 
- 
Laat de aardappelen nog enkele minuten nagaren. Controleer of ze gaar zijn door er met een vork in te prikken. 
- 
Was de bieslook en snijd klein.
- 
Meng de yoghurt met de bieslook tot een sausje. 
- 
Kook de eieren hard in 8-10 minuten.
- 
Wrijf 1/3 van de walnoten fijn en hak de rest grof.
- 
Was de citroen en knijp het sap uit.
- Schil de sinaasappel en snijd in stukjes. Vang het sap op.
- Maak van het sinaasappel- en citroensap met de fijngewreven walnoten, olie en peper een dressing.
- Snijd de rode bieten in kleine blokjes.
- 
Meng de dressing en de partjes sinaasappel erdoor en strooi de gehakte walnoten erover. 
- 
Pel de eieren en snijd ze in parten. 
- 
Serveer de aardappelen met het yoghurtsausje en de parten ei bij de bietensalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.