Bereiding
- Verwarm de melk tot lauwwarm.
-
Doe de broodmix in een kom en meng er het anijszaad, de basterdsuiker en de helft van de gestampte muisjes door.
-
Kneed het met de melk en de margarine tot een soepel deeg. Leg de deegbal in de kom en laat hem afgedekt 10 minuten rijzen.
-
Vorm er 6 broodjes van en leg ze op de bakplaat.
-
Laat de broodjes afgedekt met een schone theedoek 30 minuten op een warme plaats rijzen.
-
Warm de oven voor op 200° C.
-
Bak de broodjes in ca. 15 minuten gaar en lichtbruin.
-
Neem ze uit de oven, bestrijk de nog hete broodjes met water en bestrooi ze met de rest van de gestampte muisjes.
-
Laat ze afkoelen.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.