Bereiding
- Maak de aardbeien schoon. Houd 2 aardbeien achter voor garnering.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Pureer de rest van de aardbeien met het sinaasappelsap in de keukenmachine of met een staafmixer.
-
Maak de aardbeiensoep op smaak met een beetje citroensap of een paar druppels balsamicoazijn.
-
Verdeel de aardbeiensoep over 2 soepborden of schaaltjes.
-
Snijd de achtergehouden aardbeien in plakjes.
-
Was de blaadjes munt.
-
Garneer de soep met een lepel yoghurt, plakjes aardbei en een paar blaadjes munt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.