Bereiding
- Snijd de kip in dunne reepjes.
-
Pel de knoflook.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Bak de knoflook in de olie op een zacht vuur in een wok of koekenpan.
-
Neem de knoflook uit de pan en bak de kipfilet al omscheppend in de achtergebleven olie.
-
Was de basilicum.
-
Pureer de knoflook met de basilicum met een staafmixer.
-
Kook de aardappelschijfjes en de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten beetgaar. Laat dit uitlekken.
-
Doe de groente, de aardappelen en de knoflook bij de kip en warm alles goed door.
-
Maak op smaak met peper.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 3 dagen houdbaar. Gebruik de rest in de spaghetti.