Bereiding
- Schil de aardappelen, snijd in stukjes en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd fijn.
-
Meng het gehakt met de ui, mosterd en wat peper. Vorm er gehaktballetjes van en was je handen.
-
Verhit de margarine en bak de gehaktballetjes van alle kanten lichtbruin en gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon, snijd doormidden en kook in weinig water in 5-10 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk een puree. Breng op smaak met nootmuskaat.
-
Serveer de aardappelpuree met de sperziebonen en gehaktballetjes.
Variaties
Liever vegetarisch? Gebruik kant-en-klare vegetarische gehaktballetjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.