Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Hoelang kun je rabarber, rauw bewaren?

Hieronder vind je het bewaaradvies voor een open en gesloten verpakking van rabarber, rauw. Ook krijg je bewaartips en weet je hoe je bederf kunt herkennen.

Bewaaradvies voor dit geopende product

Icoon van een koelkast
1week
houdbaar
in de koelkast
Eet op tijd of vries in.
Icoon van een fruitschaal
5dagenop de fruitschaal
Icoon van een diepvries
1jaarin de vriezer
Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.
Icoon van een tip om te bepalen of een product nog goed is
Hoe herken ik bederf? Stelen worden slap of drogen uit. Bederf herken je snel door goed te kijken, ruiken of proeven.
Icoon van een tip
Bewaartip voor dit product Rabarber kan zonder blancheren worden ingevroren.

Bewaaradvies van andere producten

Wil je van een ander product opzoeken hoelang en waar je dit het beste kunt bewaren? Vul hieronder een product in en vind het antwoord.
Hoelang kun je een geopend product bewaren?

Bewaaradvies voor dit geopende product

Ben je zwanger?
houdbaarin de koelkast
Algemeen advies
houdbaarin de koelkast
in de keukenkast
op de fruitschaal
in de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.
Hoe herken ik bederf?
Bewaartip voor dit product