Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Maak de ui schoon en snijd hem klein.
-
Fruit de ui met de kerrie in de margarine. Bak het gehakt al roerend mee.
-
Schil de appel en snijd hem in blokjes.
-
Meng de zuurkool met de appel, 100 ml water en het laurierblad. Laat de zuurkool 15 minuten stoven.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en een beetje nootmuskaat een puree.
-
Doe de zuurkool in een ovenvaste schaal.
-
Schep het gehakt op de zuurkool en dek dit af met de aardappelpuree.
-
Laat het gerecht in de hete oven in 30 minuten door en door heet worden en goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.