Bereiding
- Snijd de uiteinden van de bietjes en stroop het vel er af. Snijd de bietjes in dunne parten.
-
Snijd het stukje sjalot heel klein.
-
Meng de sjalot, de olie, de azijn en wat peper door de parten biet.
-
Plet met een groot mes de anijszaadjes. Meng de anijs door de bietjes.
-
Voeg eventueel nog wat azijn toe. Zet de salade even apart.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de schnitzels met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 6-8 minuten gaar en bruin.
-
Neem het vlees uit de pan.
-
Schenk 50 ml water in de pan, breng aan de kook en roer het aanbaksel los van de panbodem.
-
Geef de aardappelen, schnitzels en de jus bij de bietjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.