Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Was de sinaasappels, rasp van de helft de schil. Schil de helft van de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Halveer de plakken sinaasappel. Pers de rest van de sinaasappels uit.
-
Snijd het vlees in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees lichtbruin.
- Bak de ui mee en knoflook mee.
-
Voeg de geraspte sinaasappelschil, het sinaasappelsap, de plakken sinaasappel, een scheutje water, het laurierblad en de kruidnagels toe en stoof het vlees in 30 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 5-10 minuten gaar.
-
Serveer de snijbonen en de aardappelen bij het vlees.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.