Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Snijd het kippenvlees in repen, bestrooi met peper en was je handen.
 - 
Bak de kip in de heft van de margarine in 10 minuten gaar en lichtbruin.
 - 
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water in 8 minuten gaar.
 - 
Kook de laatste minuten de rozijnen mee.
 - 
Schil de appel en snijd in blokjes.
 - 
Bak de appelblokjes kort in de rest van de margarine.
 - 
Giet de spruitjes en rozijnen af en meng de appelblokjes en kip erdoor. Serveer de aardappelen erbij.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de kipfilet door vegetarische kipstukjes.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.