Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Snijd het kippenvlees in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in ruim de heft van de margarine in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de spruitjes schoon.
-
Was de rozijnen.
-
Kook de spruitjes in weinig water in 8 minuten gaar.
-
Kook de laatste minuten de rozijnen mee.
-
Schil de appel en snijd hem in blokjes.
-
Bak de appelblokjes kort in de rest van de margarine.
-
Giet de spruitjes af en meng de appelblokjes en de kip erdoor. Serveer de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.