Bereiding
- Ontpit de dadels en snijd klein.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein.
-
Snijd het vlees in blokjes.
-
Rooster het maanzaad in een droge pan tot de zaadjes gaan springen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees lichtbruin. Strooi er peper over.
-
Bak de uien en de knoflook kort mee.
-
Snijd de citroen in plakken.
-
Voeg dadels, maanzaad, gemberpoeder, wat koriander, yoghurt, citroen en het water toe.
-
Breng alles aan de kook en stoof het vlees met een deksel op de pan in 1½-2 uur gaar.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Maak de bloemkool schoon en kook de roosjes de laatste 5-10 minuten samen met de aardappelen gaar.
- Serveer het vlees met de aardappelen en de bloemkool.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.