Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
- 
Maak de courgette en de paprika schoon en snijd ze in blokjes. 
- 
Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers. 
- 
Was de tomaten en snijd ze in stukjes. 
- 
Was de rozijnen.
- 
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze peper, wat koriander en kaneel.
- 
Schep alles door elkaar in een tajine of braadpan en meng er nog wat peper, koriander, kaneel en de olie door.
- 
Zet de pan met een deksel erop, op klein vuur. Laat het gerecht in 20 minuten gaar sudderen. Schep het eventueel een keer om.
- 
Serveer de rijst erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.