Bereiding
- Pel de sjalot en snijd het heel fijn.
-
Was de aardappel en rasp hem grof.
-
Klop het ei los.
-
Meng de geraspte aardappel met de helft van de sjalot, het ei en wat peper.
-
Bestrijk een pan met wat olie. Verdeel de aardappelrasp in 6 porties en vorm er platte koekjes van.
-
Bak de koekjes in 5 minuten lichtbruin. Keer ze met een spatel en bak ze in 5 minuten verder gaar en lichtbruin. Laat ze afkoelen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken of repen.
-
Fruit de rest van de sjalot in wat olie glazig. Pers de knoflook er bovenuit.
-
Bak de paddenstoelen 3 minuten op hoog vuur mee.
-
Maak ze op smaak met peper en wat tijm. Schep ze naast de aardappelkoekjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.