Bereiding
-
Laat de pruimen en de abrikozen in een beetje warm water zacht worden.
-
Snijd het fruit in stukjes.
-
Bestrooi de varkensschnitzels aan beide kanten met peper.
-
Verdeel het fruit over het vlees en rol de schnitzels op.
-
Zet de rolletjes vast met een prikker en was je handen.
-
Bak het vlees op middelhoge temperatuur in de margarine in 25 minuten gaar en lichtbruin.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil. Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.
-
Maak van het sap, de olie, sinaasappelschil, azijn, kaneel en peper een dressing.
-
Snijd de bieten in blokjes.
-
Schep de dressing en de blokjes sinaasappel door de bieten en meng er de sla door.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Neem de vleesrolletjes uit de pan en snijd doormidden.
- Giet een scheutje water in de pan en breng aan de kook. Roer het aanbaksel los en laat inkoken tot een jus.
-
Serveer de vleesrolletjes met de jus, bietensalade en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.