Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in luciferdunne reepjes.
-
Meng er wat peper door en vorm er 4 platte koekjes van.
-
Verwarm de olie in een koekenpan met een anti aanbakbodem en bak hierin de aardappelkoekjes in ca. 7 minuten gaar en knapperig.
-
Snijd de gerookte zalm in hele kleine blokjes.
-
Was de bieslook. Houd 8 sprieten achter voor garnering en knip de rest klein.
-
Meng de blokjes zalm met de klein geknipte bieslook, wat citroensap en peper.
-
Leg de zalmtartaar in 4 hoopjes op 2 borden.
-
Dek ze af met een aardappelkoekje en garneer met de achtergehouden bieslook.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.