Materialen
Bakplaat, keukenmachine/staafmixer
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in partjes.
- Meng het paprikapoeder met de olie.
-
Schep het oliemengsel door de aardappelen en leg de aardappelen op een bakplaat.
-
Bak de aardappelpartjes 20 minuten in de oven.
-
Rooster het brood lichtbruin en krokant en maal fijn in een keukenmachine of met een staafmixer.
-
Snijd de zalmfilet in repen, bestrooi met wat peper en het broodkruim en was je handen.
-
Schep de aardappelpartjes om en leg de zalmsticks ernaast.
-
Bak het geheel in 10 minuten verder gaar en lichtbruin.
-
Schil de sinaasappel en snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Maak een dressing van de yoghurt met het sinaasappelsap.
-
Maak de witlof schoon en snijd in repen. Meng de dressing en sinaasappel door de groente.
- Serveer de witlofsalade bij de vis met aardappelen.
Variaties
Ook lekker met een andere vissoort.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.