Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
- Was de bosui en rode peper en snijd in kleinere stukken.
- Snijd de zalm in kleinere stukken.
- Maal de zalm met de bosui en rode peper in een keukenmachine tot een plakkerig geheel. Breng op smaak met peper.
- Vorm er kleine balletjes van en bak in de helft van de olie in 5 minuten gaar en lichtbruin.
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de knolselderij in de rest van de olie aan. Voeg de bleekselderij en paddenstoelen toe en bak totdat de paddenstoelen zacht zijn.
- Roer de misopasta erdoor en blus af met de azijn. Voeg eventueel wat water toe.
- Serveer de noedels met de groentestoof en zalmballetjes.
Variaties
In plaats van bleekselderij kun je ook groene selderij gebruiken. En je kunt de noedels vervangen door zilvervliesrijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.