Bereiding
- Maak de krieltjes schoon en halveer eventueel.
-
Kook de krieltjes in weinig water in 8 minuten net gaar en laat goed uitlekken.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de krieltjes goudgeel.
-
Voeg de roerbakgroente toe en roerbak alles in 6 minuten gaar.
-
Bestrooi de zalm met peper en was je handen. Bak de zalm in de rest van de margarine in 8 minuten gaar.
- Maak de citroen schoon en snijd in plakjes. Bak de plakjes citroen de laatste minuut mee met de zalm.
- Breng het aardappel-groentemengsel op smaak met tijm en serveer de zalm met de citroen erbij.
Variaties
In plaats van de roerbakgroente kun je ook restjes groente gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.