Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Pers de sinaasappel uit.
-
Was de rozijnen en week ze ½ uur in het sinaasappelsap.
-
Schrap de wortels met een dunschiller en was ze. Rasp de wortels grof.
-
Meng de rozijnen met het sinaasappelsap door de geraspte wortel.
-
Snijd de visfilet in repen. Bestrooi de vis met peper en druppel er wat citroensap over.
-
Wentel de visreepjes door het volkorenmeel.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de visreepjes in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Geef de aardappelpuree en de vis bij de wortelsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.