Bereiding
- Maak de groente, knoflook en de peper schoon. Snijd de ui, knoflook en peper fijn en de tomaten in stukjes.
-
Snijd het vlees in blokjes. Bak het vlees in de helft van de olie lichtbruin.
-
Fruit de ui, knoflook en peper kort mee.
-
Bak het chilipoeder, paprikapoeder en komijn 1 minuut mee. Voeg de stukken tomaat toe en bak het geheel in 10 minuten gaar.
- Spoel de witte bonen af en meng door het groentemengsel.
-
Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Maak de radijs schoon en snijd in parten.
- Snijd de limoen doormidden. Knijp het sap uit de helft van de limoen en snijd de rest in partjes.
- Klop een dressing van de limoensap, de helft van de yoghurt en de rest van de olie.
-
Was de koriander en snijd fijn.
-
Schep de radijs en de dressing door de sla.
-
Serveer de chili met de salade, koriander, limoenpartjes en de rest van de yoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.