Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Verwarm de sesamolie en bak hierin het sesamzaad licht.
-
Voeg de bevroren doperwtjes toe en laat ze in een paar minuten gaar worden.
-
Neem de pan van het vuur en roer er 1 eetlepel water en wat citroensap door.
-
Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in smalle reepjes en meng de doperwtjes met sesam erdoor.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten gaar en bruin.
-
Geef het vlees en de aardappelen bij de witlofsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.