Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
-
Was de aardappelen en snijd ze in dikke repen.
-
Meng de olie door de parten aardappel.
-
Verdeel de aardappelen over de bakplaat en bak ze in de hete oven in ca. 25 minuten gaar en goudgeel.
-
Kook de eieren hard.
-
Schil de grapefruit dik en snijd de parten uit de vliezen. Vang het grapefruitsap op.
-
Maak een dressing van het grapefruitsap en de yoghurt.
-
Was de rucola en laat het goed uitlekken.
-
Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in smalle repen.
-
Meng de dressing, de grapefruit en de rucola door het witlof.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de salade.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Serveer de witlofsalade met de friet en de parten ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.