Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de witlof en roodlof schoon en snijd in repen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Hak de walnoten grof.
-
Roerbak de witlof en roodlof met de knoflook in de olie in een paar minuten zacht.
-
Neem de pan van de warmtebron en strooi de walnoten erover.
-
Klop de eieren met de peterselie los en schenk dit over de groente.
-
Strooi de geraspte kaas erover.
-
Laat het gerecht met de deksel op de pan, op een laag vuur in 10 minuten gaar worden.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen fijn en maak er met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
-
Snijd de frittata in punten en serveer bij de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.