Bereiding
- Snijd het vruchtvlees van de meloen uit de schil en verwijder de pitjes. Snijd de meloen in stukken.
-
Houd 2 mooie blokjes achter voor de garnering.
-
Snijd een stukje citroenschil heel fijn en snijd 2 mooie reepjes van de schil.
-
Pers de halve sinaasappel uit.
-
Pureer de meloen met de fijngemaakte citroenschil en het sinaasappelsap.
-
Sla de ijsklontjes in een schone theedoek tot gruis.
-
Doe het ijs in 2 hoge glazen en schenk de vruchtenpuree erop.
-
Steek op de rand van het glas het blokje achtergehouden meloen en garneer met het citroenschilletje. Geef er een lepel bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.