Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in partjes of blokjes.
-
Maak de groente schoon. Snijd de knolselderij, wortel en biet in repen en de bosui in ringen.
-
Kook de partjes aardappel enkele minuten in weinig water.
-
Voeg de knolselderij en de wortel toe aan de aardappelen en kook in weinig water in 10-15 minuten beetgaar.
- Giet het water af en warm de bietjes kort mee.
- Bak de ringen bosui in de olie zacht. Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes en bak nog even met de bosui mee.
-
Pers de sinaasappel uit en roer het sap door het mengsel.
- Meng de warme dressing door de aardappelen en groente.
- Breng het gerecht op smaak met wat azijn, peper en kaneel.
- Hak de walnoten grof en strooi ze erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.