Bereiding
- Pel de ui en snijd hem in ringen.
-
Maak de kool schoon en snijd de groente in smalle repen.
-
Fruit de uienringen zacht in de margarine.
-
Bak het ontbijtspek in een wok of braadpan langzaam bruin en knapperig.
-
Kneus de jeneverbessen.
-
Neem het spek uit de pan en verkruimel het.
-
Zet de pan op hoog vuur en roerbak hierin de reepjes kool met de jeneverbessen heel kort.
-
Neem de pan van het vuur en maak de groente op smaak met peper en wat azijn.
- Strooi de spekkruimels erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.