Bereiding
- Maak de ui en de paprika's schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de paprika's in blokjes.
-
Bak het gehakt in de olie gaar en rul.
-
Bak de ui en paprika kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en de groentemix toe en warm het geheel goed door.
-
Snijd de pistoletjes open en hol ze een beetje uit. Warm de broodjes in een droge koekenpan in een paar minuten op.
-
Maak het mengsel pittig op smaak met het verkruimelde pepertje.
-
Vul de pistoletjes met het mengsel en zet de kapjes erop.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in een soep of in deze huevos a la flamenca.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.