Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snijd een kapje van het brood en hol het brood een beetje uit.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Was de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
-
Snijd de paprika klein.
-
Bak de tartaar in de hete margarine met wat chilipoeder en de ui gaar en rul.
-
Bak de stukjes tomaat, de paprika en de groentemix mee.
- Was de basilicum en snijd klein.
-
Meng de hüttenkäse en basilicum door de groente.
-
Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op.
-
Laat het brood op een rooster in de hete oven in 15 minuten lichtbruin bakken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.