Bereiding
            
                - Snijd het kapje van het brood en hol het brood enigszins uit.
 - Was de groente. 
 - 
Snijd de komkommer in reepjes, de radijs in plakjes en de bosui in ringen. Rasp de wortel.
 - 
Was de selderij en snijd het klein.
 - 
Meng de groente en breng op smaak met de yoghurt, selderij, wat azijn en peper.
 - Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
 - 
Schep de tonijn door het groentemengsel.
 - 
Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op. Serveer met de rest van het brood.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.