Materialen
Vershoudfolie, cocktailprikkers of keukentouw
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Was de citroen en snijd met een scherp mesje dunne reepjes van de schil.
-
Was de munt.
-
Leg de filetlappen tussen 2 velletjes vershoudfolie. Bestrooi het vlees met wat peper en verdeel de munt en reepjes citroenschil erover.
-
Rol het vlees op en steek dit vast met een prikker of keukentouw. Bestrooi de rolletjes met peper.
-
Bak de rolletjes in de margarine in 20 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de wortels en prei schoon. Snijd stukken van 10 cm en in de lengte in dunne repen.
-
Kook de groente in weinig water in 5 minuten gaar.
- Maak een dressing van de olie, mosterd, azijn en wat water. Meng de dressing door de wortel en prei.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak een puree van de aardappelen, melk en wat nootmuskaat.
- Serveer de aardappelpuree en de salade bij de vleesrolletjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.