Bereiding
- Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook in weinig water in 20 minuten net gaar.
-
Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer er de tahin, het citroensap en wat peper door. Voeg een scheutje water toe tot het een smeuïge saus is.
-
Bak het sesamzaad in een droge pan lichtbruin.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de aardappelen goudgeel.
-
Maak de broccoli schoon, snijd in stukjes en kook in weinig water in 5 minuten net gaar.
-
Snijd het vlees in smalle repen en was je handen.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin de vleesreepjes in enkele minuten gaar en lichtbruin.
-
Schep het tahinsausje erdoor en strooi het sesamzaad erover.
Variaties
Vervang het varkensvlees door vegetarische roerbakreepjes of blokjes tofu of tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.