Bereiding
            
                - Pel de sjalot en knoflook en snijd heel fijn.
 - 
Was de tomaten.
 - 
Was de kruiden en snijd klein.
 - Voeg de sjalot, knoflook, kruiden en wat peper toe aan de tartaar.
 - 
Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot. Laat de balletjes 30 minuten in de koelkast opstijven.
 - 
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd in smalle boogjes.
 - 
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine lichtbruin.
 - 
Bak de tomaten even mee en stoof de balletjes in 10 minuten gaar.
 - 
Kook de bleekselderij in weinig water in 6 minuten gaar.
 - 
Roer de zuivelspread door de bleekselderij en serveer bij de aardappelen en het vlees.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.