Bereiding
- Snijd het boterham in stukjes en week in wat water, ¼ van de tomatenblokjes en de helft van de olie.
- Maak de knoflook en rode peper schoon en hak grof.
- Maak de paprika schoon en snijd in stukjes.
-
Pureer het geweekte brood met de peper, paprika, wat chilipoeder en de helft van de knoflook met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus. Zet deze rouille apart.
-
Maak de rest van de groente schoon.
-
Snijd de ui klein, de wortel in plakjes en de broccoli in stukjes.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de ui met wat chilipoeder. Pers de helft van de knoflook er boven uit.
-
Voeg de rest van de groente en de tomatenblokjes met het water toe. Laat dit 3 minuten koken.
-
Snijd de vis in blokjes, bestrooi met een beetje chilipoeder en was je handen.
-
Meng de vis door de soep en laat het geheel nog enkele minuten zacht koken tot de vis gaar is.
-
Snijd het stokbrood in sneetjes, besmeer met de rouille en serveer bij de soep.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.