Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de wortels schoon en snijd ze in plakken of repen.
-
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Breng 300 ml water aan de kook. Leg de vis er in en laat de vis tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden.
-
Neem de vis voorzichtig uit het vocht.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Verwarm de margarine en fruit hier de uienringetjes zacht. Strooi het volkorenmeel erover en warm dit goed door.
-
Giet er bij gedeelten, onder goed roeren het stoofvocht bij en breng dit aan de kook. Laat de saus enkele minuten zacht koken.
-
Kook de wortelen in een bodempje water in een paar minuten gaar. Warm de laatste minuut de doperwten mee.
-
Spoel de garnalen in een zeef af.
-
Roer de zuivelspread door de saus.
-
Was de bieslook en de dille en knip het klein.
-
Meng de stukjes vis en de garnalen voorzichtig door de saus en warm het geheel goed door.
-
Maak de ragout op smaak met de bieslook, de dille, enkele druppels citroensap en wat peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.