Bereiding
- Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in weinig water gaar.
-
Laat de aardappelen afkoelen en maak ze met een vork fijn.
-
Snijd het stukje bosui in smalle ringetjes.
-
Pers het teentje knoflook boven de aardappelpuree uit.
-
Snijd de vis heel fijn.
-
Meng de vis, de bosui, het ei en wat peper door de puree.
-
Vorm er koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
-
Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Bak de viskoekjes in 2 eetlepels olie in 10 minuten gaar en goudgeel.
-
Bak de gare zilvervliesrijst met de kerrie in de rest van de olie.
-
Maak de groente schoon.
-
Laat de sla goed uitlekken. Halveer de tomaatjes en meng ze door de sla.
-
Maak de salade op smaak met azijn en peper en serveer bij de rijst en viskoekjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.