Bereiding
- Warm de oven voor op 175 °C.
-
Was de basilicum.
-
Pureer de basilicum met 1 eetlepel olijfolie en de pijnboompitten.
-
Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Was de courgette en snijd hem in kleine blokjes.
-
Meng de groente in een ovenvaste schaal en voeg wat oregano, peper en de rest van de olijfolie toe.
-
Bestrijk de vis met het basilicummengsel en leg de filets in het groentemengsel.
-
Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar worden.
-
Schil de aardappelen. Kook ze in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree en geef dit bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.